Хіти тижня. Харківський пенсіонер-науковець створив терористичну організацію і передавав інформацію ФСБ (відео)

83-річний вчений з Харкова Мехті Логунов створив терористичну організацію, яка просувала ідею "Харківської народної республіки" і збирала секретні дані.

Мехті Логунов

"Коли його викрила контррозвідка СБУ, проросійські медіа підняли галас: затримали, мовляв, звичайного пенсіонера", - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Різними способами Логунов переконав працювати на себе 18 харків'ян. "Був би молодший, до Стрєлкова б пішов", - говорить Логунов.

Він направляв до Москви інформацію про військові об'єкти і кількість озброєння, особисті дані українських військових і патріотично налаштованих харків'ян. Також Логунов шукав секретні розробки української армії.

"Він зустрічався з одним з розробників нової технології посилення броні. Хотів за гроші передати її російській розвідці", - повідомляє ЗМІ.

Поважний вік цього дідуся не дав йому можливості зі зброєю в руках підтримати "русский мір". І той же похилий вік може вберегти його від правосуддя.

"Моя зброя ось тут!", - показує на голову. Проте, в історії сивочолого інтелектуала фігурує і реальна зброя. Хлопцеві, який відсидів у в'язниці, дід зробив пропозицію пройти навчання у диверсійному центрі в Росії. Зброя вже чекала на хлопця неподалік від його домівки. Схованка була помічена на карті, яку контррозвідники знайшли в паперах діда. Тепер хлопець чекає на помсту. "Фізично боюся за своє життя", - каже хлопець.

Та він не один боїться старого. Ольга - перекладач. На прохання старого науковця перекладала різні фальшивки. Це була потужна інформаційна зброя. І він сумлінно тиснув на її гачок. Зізнається, що його пропагандистські опуси потрапляли до проросійськи налаштованої парламентарки в німецькому Бундестазі.

"Я відправив матеріал Сарі Вагенкнехт. Коли вона в парламенті говорила, вимовила слова, і це були мої слова", - говорить Мехті Логунов.

І одразу ж цю промову починають цитувати російські пропагандисти. Нібито, як думку Бундестагу.

Для переконання своїх підлеглих старий не гребував ніякими методами. Перекладачка регулярно отримувала від нього відео загиблих на Донбасі дітей. Це її налаштувало на певний антиукраїнський лад і тому вона погодилася перекладати.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...