Хіти тижня. "Кремль сам спланував "утилізацію" найманців ПВК "Вагнер" руками американців", - центр "Миротворець"

Знищення відразу більше 200 вагнерівців у Сирії руками американців повністю вкладається в стратегію Кремля.

Знищення найманців у Сирії було сплановане у Кремлі? Фото: Рейтерс.

Загибель у Сирії сотень російських найманців приватної військової компанії "Вагнер" свідчить про те, що Кремль почав операцію "Утилізація". Про це у Twitter заявив центр "Миротворець", який фіксує злочини проти національної безпеки України, передають Патріоти України.

"Кремль буде утилізувати своїх найманців і військових злочинців всіма доступними методами. І ми бачимо, що цей процес уже увійшов у стабільну фазу, як у самій РФ, так і за кордоном", - зазначили у "Миротворці".

"Навіть знищення в один присід більше 200 вагнерівців у Сирії руками американців повністю вкладається в цю стратегію. Досить було зібрати їх і відправити "віджимати завод", а потім заявити командуванню США у Сирії про те, що "наших" там немає. Це так просто і так по-російськи", - йдеться в повідомленні.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...