Хіти тижня. Кримчанам не можна: З аеропорту Кишинева депортували депутата Держдуми РФ "зі слідами лоботомії"

Прикордонники в аеропорту Кишинева відмовили у в'їзді депутату Державної думи Росії Павлу Шперову (ЛДПР).

На фото - Павло Шперов

Про це повідомляє OMEGA з посиланням на джерела в МВС країни, передають Патріоти України.

Кримчанина не пропустили незважаючи на наданий дипломатичний паспорт, про причини Шперову також не повідомили.

У той же час президент країни Ігор Додон в Facebook різко засудив ситуацію з Шперовим. У своєму коментарі він вказує, що вважає цю ситуацію провокацією, "спрямовану на зрив зусиль президента з відновлення молдовсько-російських відносин".

У той же час вказується, що були затримані ще десять осіб, які летіли з Москви. Вони прямували в Придністров'ї.

Шперов потрапив до Держдуми за підсумками незаконних виборів 2016 від анексованого Криму.

Нагадаємо, раніше Міністерство закордонних справ Молдови викликало посла Росії в країні Фаріта Мухаметшина через підготовку Москвою заходів, приурочених до 25-річчя початку миротворчої місії на Дністрі за участю делегацій і артистів з РФ. Росія готує програму в Придністров'ї без узгодження з Кишиневом.

Раніше МЗС Молдови заборонив російської делегації на чолі з віце-прем'єром РФ Дмитром Рогозіним проліт на літаках ВПС РФ через повітряний простір республіки.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...