Хіти тижня. Київ зміг потрапити в больову точку господаря Кремля: У Путіна "діагностували" нервовий зрив (відео)

Загроза президента Росії Володимира Путіна "вдарити по інших регіонах" України в разі поставок летальної зброї зі США слід розцінювати як зрив.

Про це в ефірі Обоз.LIVE заявив військовий експерт, колишній офіцер оперативного управління Генерального штабу ЗС України, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Путін знову нам загрожує "російською весною" - це відкрита загроза. Ми потрапили в дуже хвору точку Путіна. Знайшли нарешті, слава Богу. За останні 3,5 роки президент РФ вперше дозволив собі такий зрив", - сказав він.

За словами експерта, зробивши таку заяву, російський лідер виступив проти всього цивілізованого світу, який просить його зменшити ескалацію конфлікту на Донбасі і почати переговори.

"І тут він відкрито загрожує нам і Сполученим Штатам. Уже пішов обмін думками між США і Росією. До 2017 року ми працювали в трикутнику "Європа-Росія-Україна"", - зазначив полковник запасу.

У ситуації, що склалася, підкреслив Жданов, США "де факто вступили в прямі переговори між Москвою і Вашингтоном. Як приклад він навів зустріч спецпредставника США по Україні Курта Волкера з помічником президента РФ Владиславом Сурковим в Мінську." І ось Володимир Путін відповів на його питання з приводу поширення зброї", - додав експерт.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...