Хіти тижня. Медведчук переконує Путіна, що може стати президентом України, - ЗМІ

Нещодавно кум навіть запропонував Путіну «план перемоги на виборах президента України», два головні пункти якого – припинення війни на Донбасі і вирішення проблем переселенців.

Віктор Медведчук. Фото: Страна.

Лідер ГО «Український вибір» Віктор Медведчук під час особистих зустрічей переконує президента РФ Володимира Путіна в тому, що може стати президентом України. Про це журналістам повідомило джерело в оточенні політика, передають Патріоти України.

За словами інсайдера, Медведчук вже неодноразово переконував Путіна, що в нього є шанс перемогти на президентських виборах, та просив президента Росії посилити підтримку його політичної діяльності в Україні. «Медведчук – чи не остання людина в Україні, якій Путін по-справжньому довіряє. Не секрет, що вони періодично зустрічаються. Зазвичай, на такі зустрічі Медведчук приїжджає з різними проханнями. Часто Путін дослухається до того, що він говорить. Зараз у Медведчука ціль – переконати Путіна «благословити» його на боротьбу за президентське крісло», – розповів інсайдер.

За його словами, нещодавно Медведчук навіть запропонував Путіну «план перемоги на виборах президента України», два головні пункти якого – припинення війни на Донбасі і вирішення проблем переселенців.

«Медведчук переконаний: якщо за два-три місяці до виборів за вказівкою Кремля на Сході буде припинена війна і досягнуті домовленості про мир на більш-менш вигідних для України умовах, це суттєво підвищить його рейтинги, особливо у східних регіонах. Крім того, наростити підтримку населення він планує, зайнявшись проблемами переселенців, яких зараз багато і якими ніхто не займається», – розповіло джерело.

Джерело: Інформатор

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...