Хіти тижня. Москва "не розуміє і розуміти не хоче" Мінськ: Лукашенко вибухнув жорсткою заявою на адресу Росії (відео)

Сателіт Росії пручається стисканню економічних лещат "старшого брата", від котрого повністю залежить. Однак власні економічні та політичні проблеми підштовхують Кремль до остаточного вирішення "білоруського питання". У Бацька все менше місця для маневру.

Олександр Лукашенко. Фото: Белновости.

Білорусь "стоїть на колінах" і страждає від постійних недружніх кроків з боку Росії, передають Патріоти України.

"Треба визначатися. Якщо вони вирішили нас нахиляти постійно незрозуміло за що, тоді будемо шукати своє щастя в іншому місці, тому шукайте інші ринки. На одному ринку весь час сидіти не можна", - заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко, пише Dni.ru .

Москва "не розуміє і розуміти не хоче" Мінськ, каже білоруський лідер. Лукашенко підкреслив, що має намір дотримуватися інтересів Білорусі. Зараз же країна "робить добру справу і стоїть на колінах", сказав глава держави.

Раніше глава Мінсільгоспу Росії Олександр Ткачов заявив, що прийме "рішучі заходи" проти фальсифікованої молочної продукції, яка надходить в РФ з території Білорусії. У Россільгоспнагляді висунули проти Мінська звинувачення в пособництві корупційним схемам.

30 березня Россільгоспнагляд заборонив постачання пекінської капусти з Білорусі. Також президент Росії Володимир Путін звинуватив Білорусь у реекспорті з країн ЄС продукції, забороненої до ввезення в Росію.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...