Хіти тижня. "Мышебратья": Додон відреагував на ідею уряду та парламенту вивести російські війська з Придністров'я

Президент Молдови Ігор Додон назвав ініціативу парламенту країни щодо виведення російських військ з Придністров'я «черговим антиросійським демаршем».

Ігор Додон

«Уверен, что этот очередной антироссийский демарш правительства Молдовы останется только на уровне деклараций и направлен на внешнего западного потребителя в надежде заручиться поддержкой для получения очередной дозы финансовых вливаний», — пояснив Додон, передають Патріоти України.

Президент Молдови також зазначив, що уряд вже усвідомив свою помилку і «дав задній хід», внісши правки до декларації, оскільки виведення військ може привести до зриву миротворчої операції в зоні придністровського конфлікту.

«Это показывает непрофессионализм молдавских чиновников в этом вопросе и спешность в декларациях для того, чтоб угодить своим кураторам. Ничего общего с интересами Молдовы это не имеет, и уверен, что не поддерживается большинством молдавского народа», — сказав глава республіки.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...