Хіти тижня. "Мстя будет ужасной": Рогозін, літак якого розвернули у Румунії, пообіцяв "відповісти гадам" (фото)

Російський віце-прем'єр поскаржився, що палива на літаку ледь вистачило, щоб долетіти до Мінська.

Дмитро Рогозін. Фото:giaoduc.net.vn

Російський віце-прем'єр, один з головних "космонавтів" Росії Дмитро Рогозін, літаку якого Румунія закрила повітряний простір, скаржиться, що палива повітряному судну вистачило, щоб долетіти тільки до Мінська. Після цього Рогозіні пообіцяв дати "відповідь гадам". Про це він написав на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

З властивою російською пропагандою про "жінок і дітей", яких румунська влада нібито піддала небезпеці, Рогозін пригрозив відповіддю таким собі "гадам".

Також повідомляється, що літаку потрібно було провести дозаправку, тому було прийнято рішення про посадку повітряного судна на аеродром в Мінську, де Рогозін відразу ж в паніці зв'язався з МЗС РФ і Росавіацією.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...