Хіти тижня. Названа країна, через яку США зважаться на повномасштабну війну (відео)

Торгова війна між США і Китаєм може перетворитися в справжню через агресивну політику Північної Кореї - КНР розглядає КНДР як зону своїх інтересів.

Андрій Бузаров

Пекін ніколи не залишить Пхеньян наодинці з Вашінгтоном, незважаючи на санкції Білого дому, - сказав в ефірі Обозреватель.LIVE експерт-міжнародник Андрій Бузаров, передають Патріоти України.

Так, відповідаючи на питання про ймовірність того, що США і КНР владнають конфлікт на економічному грунті, він виключив позитивний результат. "Повний компроміс, який би задовольнив обидві сторони протистояння в контексті американсько-китайських відносин неможливий", - зазначив експерт.

"Найбільш вірогідний сценарій розвитку подій, це спроба США військовим чином вплинути на ситуацію. Примус до миру", - сказав міжнародник.

Бузаров зазначив, Китай спробує неофіційно втрутитися. "Так, як Росія діє на Донбасі," зелені чоловічки ", військова техніка ... Китай ніколи не кине Північну Корею. Це потрібно розуміти", - заявив він.

Експерт погодився з тим, що в цьому випадку може розгорітися затяжна війна. "Може все обмежиться парою ударів, а Північна Корея серйозно відповість. США можуть звинуватити Китай в тому, що він допомагає. Це призведе до накладення санкцій на Китай", - сказав Бузаров.

Він додав, що протистояння США з Китаєм і РФ викличе "цікаву геополітичну ситуацію" в світі.

"Після нетривалих роздумів....": США скасували вимогу до України не бити по російських НПЗ, - військовий експерт

середа, 1 травень 2024, 17:22

Військовий експерт, співробітник СБУ 2004-2015 рр. Іван Ступак зазначив, що Україну ніщо не стримує у знищенні російської нафтопереробної галузі. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще декілька тижнів тому амери...

Шанс на "перелом": Україна повинна посилити атаки на залізничну мережу Росії, - The Telegraph

середа, 1 травень 2024, 16:49

У той час як довгоочікувана американська військова допомога, нещодавно ухвалена Конгресом, починає надходити до Європи протягом наступних днів і тижнів, агресивна війна Росії зазнає змін, оскільки Київ збільшує кількість операцій всередині РФ. Це відбу...