Хіти тижня. Не просто супутник: США підозрюють, що Росія вивела на орбіту невідомий об'єкт

Російський дипломат Олександр Дейнеко відповів, що такі підозри з боку США є «необґрунтованими і наклепницькими».

Американці стверджують, що РФ вивела на орбіту НЛО. Фото: скріншот з відео.

США стверджують, що Росія вивела на орбіту невідомий об'єкт, який веде себе зовсім не як супутник. Про це повідомляє помічник державного секретаря Сполучених Штатів Америки Ілім Поблет, передають Патріоти України.

«Ми стурбовані вкрай аномальною поведінкою об'єкта. Наміри Росії щодо цього супутника неясні, і це, зрозуміло, дуже турбує, особливо з огляду на заяву командувача російськими Космічними військами про те, що освоєння нових зразків озброєнь, що надходять до військових частин, є однією з головних задач Космічних військ», - сказала вона.

У свою чергу російський дипломат Олександр Дейнеко відповів, що такі підозри з боку США є «необґрунтованими і наклепницькими». Відомо, що російські військові вивели на орбіту супутник восени 2017 року. За їхньою інформацією, супутник є «інспектором космічних апаратів».

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...