Хіти тижня. Не шукайте у скреп дна: Видворена з України пропагандистка вигадала нове безглуздя (відео)

​Російська журналістка Тамара Нерсесьян, яку вислали з України після зйомки пропагандистських роликів, заявила, що в українських ЗМІ заборонили використання російської мови.

Колаж (РБК-Україна)Про подробиці депортації з України Тамара Нерсесьян розповіла в ефірі телеканалу "Росія-24", передають Патріоти України.

"Мені здається, переважна більшість населення - відсотків 90, проти чинної влади, проти їх політики, а зокрема - проти антиросійських дій, проти русофобських дій. Це і заборона російських книг, заборона російської мови в засобах масової інформації та в публічних місцях. Звичайно, люди проти, особливо в російськомовному Києві, де практично все населення говорить російською, в сім'ях спілкуються російською, а дітей в школах змушують читати Пушкіна в перекладі ", - заявила російська журналістка.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...