Хіти тижня. "Невгамовний Путін": Стало відомо, де може початися чергова війна

Впливове американське видання The Wall Street Journal має у своєму розпорядженні дані, згідно з якими Росія розпалює новий військовий конфлікт на Західних Балканах.

Стало відомо, що Москва спільно з Туреччиною підтримує своїх сателітів в особі Сербії та Албанії в прагненні змінити межі регіону. При цьому уряд Сербії за підтримки РФ може найближчим часом окупувати більшу частину Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України з посиланням на WSJ.

Американські журналісти повідомляють, що довгий час Росія здійснювала спроби перешкодити вступу цілого ряду балканських країн в НАТО. Більш того, російські спецслужби і ГУР через дії своїх дипломатичних місій і посольств втручалися в політику Македонії, а також робили спроби проведення державного перевороту в Чорногорії.

ЗМІ відзначили, що в справу можуть втрутитися США, але Трамп прохолодно ставиться до цієї загрози.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...