Хіти тижня. Нові санкції США - це катастрофа для російської економіки, але найбільше постраждав один олігарх - Путін, - Боровой

Результати цих подій вже бачать громадяни Росії - підвищуються ціни на товари, на продукти харчування. Звичайно ж, всі ці події повинні наблизити їх до розуміння причин, які їх викликають, наголосив опозиціонер.

Костянтин Боровой. Фото:скріншот відео

Стрімке падіння фондового ринку Росії, що відбулося 9 квітня, а також істотне скорочення статків 50 російських олігархів - "катастрофічна подія для економіки РФ". Але найбільше від останнього персонального пакету санкцій США постраждав "один олігарх - Путін". Про це сказав Обозревателю російський опозиційний політик Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

"Звичайно, це катастрофічна подія для російської економіки. Результати цих подій вже бачать громадяни Росії - підвищуються ціни на товари, на продукти харчування. Звичайно ж, всі ці події повинні наблизити їх до розуміння причин, які їх викликають. Так воно поступово і відбувається" , - зауважив він.

У цьому контексті опозиціонер повідомив про те, що "наймодніша тема і найприємніша інформація для громадян Росії - про розорення олігархів".

У той же час Боровой підкреслив: "Хоча, мова йде в основному про одого олігарха - про Путіна. Решта постраждали від санкцій в меншій мірі".

Він пояснив: "Хоча санкції були спрямовані проти них, але в результаті обмежилися або були ослаблені фінансові інструменти цих олігархів, але не їх особисті кошти. А фінансові інструменти, фінансові механізми - це механізми Путіна.

По суті, це механізми державного управління, з допомогою яких приймаються рішення про військові дії, про дії проти України, про дії в Сирії. приймаються рішення про ведення пропагандистської кампанії в Росії і за кордоном".

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...