Хіти тижня. Обіцяють покарати усіх: У Грузії розгорівся скандал через поїздку групи дітей до Криму

Міністр освіти Грузії наголосив, що рішення відправити дітей до Криму абсолютно неприйнятне. Причому, це стосується не лише вчителів, а й батьків.

Табір "Артек" у Криму. Ілюстрація: Еспресо.TV.

У Грузії з’ясовують, як вийшло, що учні тбіліської школи виявилися серед відпочивальників в окупованому Криму. Обов’язково будуть покарані всі причетні до відпочинку грузинських учнів у таборі “Артек” на окупованому Росією півострові, – цитує Грузия-Online заяву міністра освіти країни Олександр Джеджелави. Новину передають Патріоти України.

“Це абсолютно неприйнятне рішення викладачів школи, адміністрації, і сімей. Ще більше дивує, що сім’ї вирішили відправити своїх дітей на окуповану територію, і дуже шкода, що вчитель, або адміністратор школи може прийняти таке рішення”, – сказав чиновник.

Міністр освіти Грузії наголосив, що рішення відправити дітей до Криму абсолютно неприйнятне. Причому, це стосується не лише вчителів, а й батьків. “Ми розберемося в цій ситуації. Як мінімум, ми маємо справу з вкрай неправильним рішенням, і як максимум зі злим наміром, і все, чия відповідальність виявиться в цьому непередбачливість вирішенні, обов’язково будуть покарані” – заявив Олександр Джеджелава.

Мова йде про шістьох учнів публічної школи №146, і їхнього педагога, які сьомого серпня вирушили до Артеку. Зазначимо, викладач російської мови Тамара Чалахешашвілі, вже внесена у базу даних “Чистилище” на сайті “Миротворець”.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...