Хіти тижня. "Офіційно закінчилась сіль": Пропагандистка Кремля видала безглуздий фейк щодо воєнного стану в Україні (відео)

Ольга Скабєєва не звернула уваги ані на неправильну інформація про час запровадження воєнного стану, ані на те, що поняття "міліція" в Україні не існує вже декілька років.

Ольга Скабєєва видала нову дурницю про Україну. Фото: соцмережі.

Російські пропагандисти продовжують поширювати фейки про ситуацію в Україні. Так, після оголошення воєнного стану в 10 українських областях, журналісти росЗМІ взялися активно плекати фейки про жахливі наслідки цього режиму, передають Патріоти України.

Зокрема, знову виділилась телеведуча Ольга Скабеєва. В ефірі своєї програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1" вона розповіла, що в українських магазинах через воєнний стан "офіційно закінчилась сіль". Відповідний уривок програми поширили в Youtube.

"О 10:00 за місцевим часом таки ввели воєнний стан. Міліція офіційно переходить на посилений режим служби, в магазинах офіційно закінчилася сіль, офіційні повідомлення з кількох областей. Справді, це не жарти! Армія офіційно готова до відбиття атаки агресора", – заявила російська пропагандистка.

Її не збентежила ані неправильна інформація про час запровадження воєнного стану, ані те, що поняття "міліція" в Україні не існує вже декілька років. Зазначимо, що саме Скабеєва нещодавно "прославилася" тим, що взяла інтерв'ю у загиблої студентки в Керчі. До цього саме на провокативні запитання пропагандистки українська делегація в ПАРЄ гучно відповіла виконанням гімну України.

Тверезомислячих людей неаби як потішила така журналістика!

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...