Хіти тижня. Панська шаблюка у спину: Москва прокоментувала висилку своїх дипломатів з Варшави

У Раді Федерації РФ сподіваються, що Польща не піде на такий крок, який зробила Великобританія.

Ілюстрація:Zaxid.net

Намір Польщі вислати російських дипломатів в знак солідарності з Великобританією через отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля - це щось нове в міжнародній практиці, і навряд чи Варшава піде на такий крок. Про це заявив член міжнародного комітету Ради Федерації Сергій Цеков, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

За словами Цекова, "Польща завжди вороже ставилася до Росії, особливо після розпаду СРСР. Але те, що вони пропонують, це щось нове в міжнародній дипломатії та практиці", - зазначив він.

Чиновник також не виключив, що "може так статися, що найбільші претензії будуть пред'явлені саме до Великобританії, яка не в змозі забезпечити безпеку іноземних громадян, які проживають на її території".

"В цілому ж я сумніваюся, що Польща реально піде на такі кроки по відношенню до Росії", - сказав Цеков.

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...