Хіти тижня. "Переведу тебе через кордон": Вілкул надивився на прорив Саакашвілі і їде за Януковичем

Всі з нетерпінням чекають появи на українській землі "легітимного". Та от чи зрадіє Федорович такій ініціативі своїх вірних соратників?

Віктор Янукович. Фото:Радіо Свобода

Один з членів "Опоблоку" Олександр Вілкул вирішив стати рятівником колишнього власника Межигір'я та щирого опікуна страусів Віктора Януковича. Нардеп поділився планами допомогти "вічно легітимному" повернутися в Україну. Про це Вілкул написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Друзья, я принял очень важное для себя решение. Как Вы знаете я очень часто езжу в Россию, и действительно я там встречаюсь с настоящим президентом Украины Виктором Федоровичем Януковичем.

В связи с последними событиями в стране, мы с Вами обязаны помочь Виктору Федоровичу Януковичу вернутся в его родную страну.

Радикалы прорвали границу Украины и завели Саакашвили в Украину. Чем мы с Вами хуже? Почему мы должны молчать? Мы должны обеспечить охрану Виктору Федоровичу Януковичу. У Виктора Януковича есть гражданство Украины.

Он гражданин Украины. Все криминальные дела которые открыты в Украине на Януковича являются политическими и не имеют доказательной базы. Янукович Виктор Федорович это единственный человек который сможет остановить войну в нашей стране.

Порошенко обещал за неделю остановить войну. В результате он врал.

Виктор Федорович, действительно сможет остановить войну в нашей с Вами стране.

Крым мы передадим официально Российской Федерации, а Луганск и Донецк в течении месяца будет полностью освобожден от Украинской хунты и войдет снова в состав Украины.

В трудное время для меня, Виктор Федорович оказал мне поддержку. Мы обязаны с Вами помочь Виктору Федоровичу Януковичу. Возвращение Президента Украины Януковича Виктора Федоровича мы планируем в Ноябре." - написав Вілкул.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...