Хіти тижня. Підтримка США: Трамп дав важливу обіцянку Україні до Дня незалежності

Американський президент окремо підкреслив, що День незалежності є особливим моментом для святкування та відзначення уже досягнутих результатів, попри ще існуючі попереду виклики.

Дональд Трамп надіслав привітання Україні з нагоди Дня незалежності. Ілюстрація:1Work.com.ua

США продовжуватимуть докладати зусилля для відновлення суверенітету і територіальної цілісності України. Про це йдеться у листі-вітанні американського президента Дональда Трампа його українському колезі Петру Порошенку з нагоди Дня незалежності України. Вітання від президента США опублікувала прес-служба українського глави держави, передають Патріоти України.

"Сполучені Штати продовжуватимуть підтримувати прагнення України, а також докладатимуть зусиль разом з Вами, європейськими та іншими однодумцями для відновлення суверенітету та територіальної цілісності України", - сказано у повідомленні.

"З дня проголошення Україною незалежності 24 серпня 1991 року і особливо після Революції Гідності Сполучені Штати завжди підтримували її прагнення стати дійсно європейською країною", - наголошується у вітанні.

Трамп окремо підкреслив, що День незалежності є особливим моментом для святкування та відзначення уже досягнутих результатів, попри ще існуючі попереду виклики.

Битва за Часів Яр триває: УThe Wall Street Journal пояснили, чим небезпечна втрата контролю над містом

середа, 24 квітень 2024, 14:30

Поки українські воїни в Часовому Ярі чекають на зброю союзників, ворог знищує будь-яке укриття, а безпілотники з вибухівкою вражають все, що рухається. Розташований на пагорбі над Бахмутом, Часів Яр є цінним стратегічним призом. Про це пише The Wall St...

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...