Хіти тижня. Планував, розраховував, чекав: Кравчук пояснив, як Путін намагався захопити Україну мирним шляхом (відео)

Екс-президент уточнив, що на Донбасі Кремль готувався реалізувати той же план, що і в Криму.

Леонід Кравчук. Фото:скрін відеоПерший президент України Леонід Кравчук заявив, що президент Російської Федерації Володимир Путін намагався захопити Україну мирним шляхом. Про це він повідомив в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

"Вони планували, вони розраховували, вони чекали. Я ж вам казав: вони бачили, що воно і так поступово йде до того. Чого поспішати? Навіщо війна? Вони ж знали, що війна викличе опір світу. Як і сталося в кінцевому підсумку. Санкції - це ж не просто так", - зазначив Кравчук.

За його словами, Росія готувалася захопити Україну мирним шляхом, а якщо не вийде - то силовим. Разом з тим, Кравчук уточнив, що на Донбасі Кремль готувався реалізувати той же план, що і в Криму.

"Але тут чинили опір. І тепер треба рахуватися. Вже зовсім інша ситуація. І так швидко, як було в Криму, вже не буде", - підкреслив Кравчук.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...