Хіти тижня. "Порошенко еще будет в ногах у Путина валяться": Жириновський вигадав нову "страшилку" про Україну (відео)

Фантазуючи, лідер ЛДПР не забув згадати і політика Міхеїла Саакашвілі, який, за його словами, може дати наказ на початок війни з Росією, а сам втече з України.

Володимир Жириновський. Фото: Life.ru.

Депутат Держдуми РФ, лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський в ефірі пропагандистської програми "60 минут" вибухнув новими страхітливими фантазіями про долю України. Відео опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

Так, Жириновський вважає, що Заходу необхідна українська земля. "Вони зараз вивозять землю з-під Херсона, із Запоріжжя в Прибалтику, Німеччину. Вони вже роблять це. Поки президент воркує безглуздими слівцями, земля українська йде в західні країни. Їм потрібно, у них земля своя вичерпалася", - заявив він.

Що стосується українського президента Петра Порошенка, то він, за словами російського політика, буде просити президента РФ Володимира Путіна ввести війська в Україну. "Порошенко. Знаєте, чим все скінчиться? Він приїде до Путіна, буде в ногах валятися, просити вибачення і попросить ввести російські війська для наведення порядку", - вважає Жириновський. Фантазуючи, він не забув згадати і політика Міхеїла Саакашвілі, який, за його словами, може дати наказ на початок війни з Росією, а сам втече з України.

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...