Хіти тижня. "После Солсбери у России нет пути назад", - Портников

Кремль зробив низку помилок і продовжує робити нові, ніби сподіваючись на загадковий російський "авось" або на те, що вдасться загіпнотизувати інших своєю нахабністю.

Віталій Портников. Фото: скріншот з відео.

Чому після Солсбері у Росії немає шляху назад, чи піде Путін на введення міжнародної адміністрації на Донбасі і що це означатиме для України, куди веде ситуація з Надією Савченко, як Кремль перетворився в Лапуту і що може спровокувати майдан в Росії. Про це в інтерв'ю UKRLIFE.TV розповів відомий український журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України.

Зокрема, Портников пояснив, навіщо Кремль зливає через відомих журналістів свої плани по Донбасу, чому озвучений Михайлом Зигарем боснійський варіант миротворчої операції на Донбасі неприйнятний для України.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...