Хіти тижня. Прощавай, Мадуро! На бік тимчасового президента Венесуели перейшов знаковий військовий (відео)

У союзника Кремля справи все гірше. Адже армія, котра наразі переважно ще не визначилась кого підтримати, це остання надія Ніколаса Мадуро. Адже кількома сотнями російських найманців справі не зарадиш, а істотніші сили Москва перекинути не спроможна.

Тепер на Ростов під прикриттям "вагнерівців"?

Військовий аташе Венесуели в США Хосе Луїс Сільва заявив про визнання Хуана Гуайдо президентом країни, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

"Сьогодні я кажу народу Венесуели, і особливо моїм братам в збройних силах країни, визнати президента Хуана Гуайдо єдиним законним президентом", - сказав полковник Хосе Луїс Сільва у відеозверненні, записаному в його кабінеті в посольстві у Вашингтоні.

Сільва заявив агентству телефоном, що більше не визнає Ніколаса Мадуро президентом і закликав до проведення вільних і справедливих виборів.

Гуайдо привітав Сільву в повідомленні в Твіттері закликав інших наслідувати його приклад.

Офіційний представник Ради національної безпеки США Гарретт Маркіз заявив, що вчинок Сільви є прикладом того, "що роль військових полягає в тому, щоб захищати конституційний порядок, а не підтримувати диктаторів і репресувати свій власний народ".

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...