Хіти тижня. ''Прийдемо і заберемо своє!'' Український політолог поставив на місце депутата Держдуми РФ на КремльТБ (відео)

Виступ Вадима Трюхана глибоко зачепив Сергія Железняка, і він спробував відповісти йому уїдливою фразою про нібито непереможність Росії.

Вадим Трюхан. Фото: скріншот з відео.

Український громадський діяч Вадим Трюхан вивів із себе депутата нелегітимної Держдуми Росії Сергія Железняка яскравою промовою про звільнення тимчасово окупованих Криму і Донбасу. Її він озвучив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", викривши країну-агресора в постійній брехні і наклепах на адресу України, передають Патріоти України.

"Мені спала на думку одна казка. Коли кричали: "Вовки, вовки!", селяни вискакували з вилами, рушницями, а вовків немає. Потім знову, і так разів п'ять. А потім, коли вовки прибігли, селяни не вийшли, і вовки все з'їли. Протягом уже п'ятого року я слухаю такі самі казки: Україна нападе на Росію, на Москву, на Керченський міст, на "Л/ДНР", — обурився він.

Виступ Трюхана глибоко зачепив Железняка, і він спробував відповісти йому уїдливою фразою про нібито непереможність Росії. "На Росію у вас нападалка ще не виросла!" — вигукнув російський політик.

Однак українця це не збило з пантелику, і він продовжив озвучувати окупантам незручну для них правду. "Настане момент, коли назріє ситуація, коли Україна просто прийде і забере своє назад", — яскраво підсумував свій виступ Трюхан.

Джерело: Обозреватель

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...