Хіти тижня. "Питання національної безпеки": РНБО запропонували відключити всі рупори Путіна в Україні

Путінські медіа в Україні - це така ж зброя у війні з Україною, як танки чи "гради".

Ганна Гопко. Фото: samopomich.uа.

Рада національної безпеки і оборони повинна проаналізувати і припинити діяльність усіх рупорів Кремля в України. Про це на своїй сторінці у Facebook написала народний депутат Ганна Гопко, передають Патріоти України.

"Путінські медіа в Україні - це така ж зброя у війні з Україною, як танки чи "гради". Щодня обстрілюють мізки людей", - написала вона.

Нардеп зазначила, що це питання не має нічого спільного із свободою медіа. "Це питання національної безпеки і захисту незалежності від реваншу Кремля. Час протидіяти. РНБО має проаналізувати і припинити діяльність усіх московських рупорів в Україні, внісши їх до санкційного списку. І в разі потреби - оперативно доповнювати цей список, незважаючи на будь-який тиск всередині чи ззовні країни", - наголосила вона.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....