Хіти тижня. Ракетний удар по цивільних на навчаннях "Захід-2017": Міноборони РФ почало операцію "Відмазка" (відео)

​У Міністерстві оборони Російської Федерації спростували повідомлення про те, що в ході навчань "Захід-2017" стався інцидент з мимовільним пуском ракети "повітря-земля" з вертольота Ка-52 по глядачах.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Західного військового округу.

"18 вересня в рамках розіграшу епізоду практичних дій спільного стратегічного навчання "Захід-2017" ніяких пригод, пов'язаних з роботою армійської авіації, не було", - заявили в окрузі.

Так, у відомстві запевняють, що всі повідомлення в соціальних мережах про залпи по натовпу журналістів, велику кількість тяжкопоранених є навмисною провокацією або чиєюсь дурістю.

Військові запевнили, що на відеокадрах в соціальних мережах зафіксовано інший випадок - тоді екіпажі вертольотів в рамках льотно-тактичного навчання відпрацьовували вправу по ураженню наземних цілей.

"Системою наведення одного з вертольотів було здійснене помилкове захоплення цілі. У результаті попадання некерованої ракети отримав пошкодження один з вантажних автомобілів без людей", - повідомили в окрузі.

Разом з тим, в Західному військовому окрузі нагадали, що за епізодом навчання "Захід-2017" 18 вересня спостерігали сотні російських і іноземних журналістів, а також військові аташе з більш ніж 50 держав.

Нещодавно у мережі вже з'явилось відео наслідків цього обстрілу.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...