Хіти тижня. Росії прогнозують велику війну через США

Незважаючи на заяви президента США Дональда Трампа про перемогу над ІДІЛ, ховати терористів поки рано.

Патрік Джозеф Б'юкенен. Фото: AFP.

У разі виходу США з сирійської війни, Росію чекає велика війна з ісламістами. Таку думку висловив колишній радник президента США Річарда Ніксона, ідеолог правого крила Республіканської партії Патрік Джозеф Б'юкенен, передають Патріоти України.

За його словами, незважаючи на заяви президента США Дональда Трампа про перемогу над ІДІЛ, ховати терористів поки рано. "ІДІЛ зазнав великих втрат, програв битви, халіфат розбитий, його вибили з сирійського міста Рагга й іракського міста Мосул, які вважалися столицями халіфату, і майже з усіх територій, контрольованих ісламістами", — пише Б'юкенен.

Він додав, що після відходу США, Росії доведеться самостійно справлятися із ІДІЛ. "Якщо Путін, переможець у сирійській громадянській війні, бажає воювати з Аль-Каїдою та ІДІЛ, останніми великими ворогами Асада у Сирії, чому б не дозволити йому це?" — запитує Б'юкенен. Водночас, за його словами, найбільше після відходу США із Сирії дістанеться курдам.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...