Хіти тижня. Самотність кривавого диктатора: До Москви на інавгурацію Путіна не приїде жоден лідер іноземної держави

Кремль змушений був відмовитись від запрошення очільників інших країн, щоб уникнути ще більшої ганьби через гостей, які відмовляться їхати вітати сучасного Гітлера.

Інавгурація із гостями для Путіна у минулому. Фото: ТАСС.

Кремль відмовився не тільки від проїзду кортежу по Москві, але і від урочистого прийому. На інавгурацію Путіна не приїде жоден глава держави - в Кремлі не збираються нікого запрошувати, інформують Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Головна відмінність від більшості попередніх інавгурацій в тому, що не буде урочистого прийому на честь вступу глави держави на посаду. Прес-секретар президента Дмитро Пєсков не відповів на питання "Дождя" про причини відмови від цього заходу.

Урочисті прийоми проходили у 2000, 2008 і 2012 роках, на них традиційно запрошували чиновників, політиків і громадських діячів. Це був непублічний захід: у 2000 і 2008 роках на офіційному сайті Кремля з'являвся тільки короткий переказ основних тез з виступів президента, в 2012 році Кремль лише повідомив про сам факт інавгурації.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...