Хіти тижня. Світ попередили про загрозу нової досі небаченої війни, - ЗМІ

Представників Організації Об'єднаних Націй закликали заборонити розробку і використання летальної автономної зброї.

Гряде "третя збройна революція"

Про це йдеться у відкритому листі, який підписали 114 фахівців у сфері штучного інтелекту, серед яких глава Tesla Ілон Маск і засновник компанії DeepMind Мустафа Сулейман, пише Guardian, передають Патріоти України.

Підписанти попередили, що створення автономної зброї може призвести до "третьої збройної революції". Фахівці порівняли це з винаходом пороху і ядерної зброї.

"Поява автономної зброї може призвести до конфліктів небачених раніше масштабів, які будуть розвиватися з недосяжною для людини швидкістю. Така зброя може потрапити в руки терористів і хакерів, які зможуть використовувати її в неприпустимих цілях", - йдеться в листі.

Фахівці порівняли появу такої зброї з ящиком Пандори, який складно буде закрити, якщо забаритися зараз.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...