Хіти тижня. Син чи охоронець? Фото чоловіка в масці на відпочинку з Путіним спантеличило мережу (фото, відео)

Цього разу гірськолижний центр не стали спеціально перекривати на час візиту Путіна та Лукашенка, і поява двох президентів здивувала туристів і відпочивальників.

Поруч із Лукашенком та Путіним помітили незнайомця. Фото: МК.

Біля президентів Білорусі та Росії Олександра Лукашенка і Володимира Путіна, які покаталися на гірськолижній трасі в Сочі (РФ), помітили невідомого молодого чоловіка, який приховував обличчя, передають Патріоти України.

Він потрапив на деякі фотографії, зроблені під час третього за останні півтора місяці раунду російсько-білоруських переговорів. Особа хлопця в синіх окулярах-масці та блакитній куртці, який супроводжував президентів на схилі в Червоній Поляні, зацікавила журналістів. "Невже знову прогулював школу Коля Лукашенко [син білоруського лідера]?" — припускає МК.

Зазначається, що перед початком переговорів Лукашенко зізнався, що вже вранці катався і подякував за відмінні гірськолижні траси. "Ми вже прокаталися по трасах сочинських: для мене це рідний дім", — сказав він.

При цьому заявляється, що гірськолижний центр не стали спеціально перекривати на час візиту Путіна та Лукашенка, і поява двох президентів здивувала туристів і відпочивальників.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...