Хіти тижня. "Труп" перед самітом необхідно "підкачати"? З Кремля повідомляють про зникнення Путіна - російські ЗМІ

Прес-служба російського президента намагається приховати "втечу" тим, що публікує новини- "консерви" тижневої давності, створюючи видимість роботи свого господаря.

Путін зник? Ілюстрація:Znaj.ua

У Росії знову загадково зник російський лідер Володимир Путін. Повернутися він повинен за тиждень до зустрічі з американським колегою Дональдом Трампом. Про зникнення Путіна повідомив відомий російський telegram-канал "Незигарь", передають Патріоти України.

Про можливість несподіваного таємничого зникнення Путіна блогер дізнався з "білякремлівських" джерел. "У президентському графіку скасовано всі публічні заходи в період з 2 по 8 липня", - повідомив telegram-канал. Він уточнив, що його прес-служба намагається приховати "втечу" тим, що публікує новини- "консерви" тижневої давності, створюючи видимість роботи агресора.

Важливо, що зник Путін якраз напередодні його зустрічі з американським лідером Дональдом Трампом, про яку дуже довгий час мріяли в Кремлі. Відбудеться вона в Гельсінкі 16 липня.

Росіяни в соцмережах губляться в здогадах, де міг подітися їхній лідер. Деякі підозрюють, що відправився "чепуритися" для Трампа. Примітно, що це далеко не перше подібне зникнення Путіна. Він періодично влаштовує такі "фінти".

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...