Хіти тижня. Тримайся, "ЧК": "Ліквідує особисто", - генерал СБУ зробив останнє попередження Путіну

Ліквідацію президента РФ громадянином України можна розцінити як самооборону.

Григорій Омельченко. Фото: скріншот з відео.

Будь-який громадянин України має право на фізичне усунення президента Російської Федерації Володимира Путіна. Про це заявив колишній народний депутат України, генерал-лейтенант Григорій Омельченко, передають Патріоти України.

«Ще в квітні 2014 року в прямому ефірі одного з телеканалів я прямо заявив, я знав, що Путін це слухав, що при найменшій можливості Путін буде ліквідований мною або моєю командою. І це все буде в рамках чинного законодавства і норм міжнародного права», - зазначив він.
За словами Омельченка, для нього не буде вважатися злочином ліквідація глави Росії. «З точки зору міжнародного права, законів ведення війни, національного законодавства і Конституції кожен громадянин України в разі фізичної ліквідації Путіна не скоює злочини, а діє в стані крайньої необхідності і необхідної оборони. Але це стосується тільки громадян України», - підкреслив екс-нардеп.
Крім того, він заявив, що за останні роки глава Кремля віддав наказ на усунення декількох десятків генералів. «Розслідуючи справи зі знищення малазійського літака і польського "борту №1", я встановив, що групою Путіна були знищені 32 генерала, які були співучасниками або свідками його злочинів», - додав Омельченко.
Джерело: Обозреватель

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....