Хіти тижня. У мережу виклали відео з місця, де вбивали найманців ПВК "Вагнер" ​​в Сирії

Швидше за все, саме по цій дорозі їхали загони ПВК, що потрапили під обстріл і авіаналіт США.

Дорога, по якій їхали знищені потім росіяни. Фото: скріншот з відео.

У мережі з'явилося відео з дороги в Сирії, де США розгромили бійців російської приватної військової компанії "Вагнер" в Сирії. Його опублікував на своєму каналі в Telegram російський військовий кореспондент Олександр Сладков, передають Патріоти України.

"Ось цей шлях я долав кілька разів. З Дейр-ез-Зора через Євфрат, на східний берег, в населений пункт Сальхов, до курдів. Швидше за все по цій же дорозі їхали загони ПВК, що потрапили під обстріл і авіаналіт США. Але нафтопереробний завод далі. Я на ньому не був", - написав Сладков.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...