Хіти тижня. У МЗС РФ намагалися похвалити СРСР, але знову зганьбилися (скріншот)

У якості "взірцевого нациста" росіяни обрали єврея, якого потім звільнили зі служби у німецькій армії.

Захарова знову зганьбилася. Фото: Novostivmire.com.

Міністерство закордонних справ Російської Федерації знову осоромилося, намагаючись довести різницю між СРСР і нацистською Німеччиною, передають Патріоти України.

Так, до дня пам'яті жертв сталінізму і нацизму, який в Європі відзначається 23 серпня, в офіційному Twitter-акаунті МЗС Росії опублікували фотографію "нациста" і жінки-бійця Червоної армії часів Другої світової війни. "Нацистська Німеччина почала Другу світову війну і вбила 27 мільйонів радянських громадян. СРСР закінчив війну і врятував світ від коричневої чуми", - написали в МЗС РФ.

Знизу фото приписано: "В цьому різниця". Цікаво, що зображений солдат Третього рейху Вернер Гольдбер не був нацистом, а лише солдатом вермахту, проте у 1940 році його звільнили зі служби через походження - його батько був євреєм. Крім того, під час Другої світової Гольдберг врятував батька від відправки до Освенцима.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...