Хіти тижня. "У росіян були тільки гасла і бравада": Кримський журналіст назвав прорахунки Кремля щодо України (відео)

Москва думала, що розуміє Київ і експертом по Україні вважався кожен, хто хоч раз був в українській столиці або відпочивав у Криму.

Павло Казарін. Фото: скріншот з відео.

Кремль був упевнений, що під тиском Москви Київ посипається, проте Росія не прорахувала і не проаналізувала низку важливих факторів щодо України. Про це в блозі для "Крим Реалії" повідомив журналіст Павло Казарін, передають Патріоти України.

"Пам'ятайте розповіді про хунту? Ту саму, про яку російське телебачення галасувало три роки поспіль. Ми тоді сміялися над неадекватністю Кремля, але саме ця неадекватність врятувала Україну", - зазначає Казарін.

За його словами, Москва думала, що розуміє Київ і експертом по Україні вважався кожен, хто хоч раз був в українській столиці або відпочивав у Криму. "Всі ці люди ходили телеканалами і несли нісенітницю: замість аналізів - гасла, замість експертизи - пропаганда. Москва була впевнена, що Київ посиплеться, що російськомовні візьмуть триколори, що схід і південь будуть на стороні Кремля. Це нас і врятувало", - заявив Казарін.

Журналіст наголошує, що в підсумку Росія не прорахувала волонтерський рух, добровольчі батальйони, російськомовний український патріотизм. "Щоб це прорахувати, Україною потрібно було займатися. Вивчати і аналізувати. А у Москви були тільки гасла і бравада... Чим більше вони будуть Україну не розуміти, тим більше помилок зроблять, а чим адекватніше буде Кремль, тим небезпечніші будуть його кроки", - резюмував Казарін.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...