Хіти тижня. "Зчепилися жаба з гадюкою": "Няшний" батл в російській Держдумі потішив мережу

Між депутатами Державної думи Росії, екс-"прокурором" анексованого Криму Наталією Поклонською і її колегою Іриною Родніною сталася перепалка в соцмережі через розбіжності в питанні ставлення до російського імператора Миколи ІІ.

Наталія Поклонська та Ірина Родніна

Скріншот, що підтверджує їх конфлікт, опублікував журналіст Антон Красовський у Facebook, передають Патріоти України.

Так, Родніна пред'явила претензії до Поклонської через її фанатичне ставлення до царя Миколи ІІ і вживання неточних історичних формулювань.

"Хотілося б порадити новому громадянинові РФ не плутати повагу до традицій та історії нашої батьківщини з несамовитим фанатизмом до особистості, визнаної самою церквою мучеником, а не святим", - написала вона в своєму Instagram.

У свою чергу, Поклонська дорікнула Родніній за різку критику і порівняла її з тими, хто був причетний до вбивства царської сім'ї.

"Шановна колега по Думі висловлює думку тих, хто сто років тому по-звірячому вбив главу російської держави з усією святою родиною в місці, де 14 років тому сама ставила свічку в Храмі на Крові в місті Єкатеринбурзі", - відповіла одіозна екс-"прокурор" на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте", поділившись записом Родніної.

Суперечка Поклонської з її колегою викликала сміх у користувачів соцмереж, які відреагували на нього безліччю саркастичних коментарів і навіть фотожабами.

"Ну точно батл за фактами", "Нехай вони одна одну застрелять, як в ковбойському фільмі", "Малятка сваряться. Чекаємо карикатуру Родніної "Поклонська і банан (замість свічки)","Так цього нового громадянина тепер х*ін задвинеш, як ту активістку Шуру","Оппаньки, понеслося! Як вигадливо вони один одного найух посилають. Ставлю на Родніну", "Зчепилися жаба і гадюка", - пишуть вони.


"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...