Хіти тижня. Зеленський закликав почати особливу "війну", щоб повернути Крим і Донбас

Кандидат у президенти впевнений, що головна війна, яку може дозволити собі Україна, - це інформаційна.

Володимир Зеленський із дружиною. Фото: скріншот з відео.

В Україні необхідно розпочати потужну інформаційну війну. Про це заявив кандидат у президенти і шоумен Володимир Зеленський в інтерв'ю на ICTV, передають Патріоти України.

На його думку - це єдина безкровна війна, але вона дуже дієва і зможе допомогти повернути окуповані території. "Потрібно зробити російськомовний потужний канал на території Криму, Донецька, Луганська, США та Ізраїлю, який показував би реальні новини. Ми б говорили: "Вас ошукали! Вас спіймали на тому, що хочуть забрати російську мову, це – неправда!"- сказав Зеленський.

Кандидат впевнений, що жителям окупованих територій треба платити українські пенсії: "Якщо ми говоримо, що це наша країна – треба робити. Повернути, відродити ключики: "Ми пам'ятаємо про вас, ви наші, ви заплуталися, ми одна країна, ми обов'язково повернемо вас!". Впирався б у розвиток країни і показував їм: "Дивіться, як ми можемо, давайте разом!". Розпочнеться хвиля Донецька і Луганська та перейде до Росії. Будь-які потрясіння на цих територіях, коли люди почнуть сумніватися, потрібно пускати в мозок, тоді вони дуже допоможуть повернути ці території", - заявив Зеленський.

При цьому він зізнався, що не знає, як повернути незаконно анексований український півострів. "Крим повернеться, коли буде зміна влади в Російській Федерації. Я не уявляю, як це зробити", - сказав він.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...