Хіти тижня. Знову верзе нісенітниці: Пєсков відповів на рішення Гааги з виплати репарацій за Крим

За словами прес-секретаря Путіна, Росія не вважає себе стороною судового процесу.

Дмитро Пєсков. Фото:УНІАН

Кремль не вважає Росію стороною судового розгляду в міжнародному арбітражному суді в Гаазі. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передають Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

10 травня третейський суд в Гаазі постановив відшкодувати $159 млн збитків українським компаніям у зв'язку з анексією Криму.

"Росія ніяк не була представлена на цьому суді і не направляла свого представника. Тому ми не вважаємо себе стороною процесу в цьому випадку", - заявив Пєсков.

Російська сторона просто ігнорувала розгляд справи, прокоментував рішення суддя. Після проведення слухання по суті спору з 5 по 6 жовтня 2017 року суд запросив сторони надати додаткові письмові пояснення.

11 грудня 2017-го позивачі надали необхідні документи, однак Російська Федерація не представила жодних.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...