Хіти тижня. "Зробив собі носик, як у дівчини": Обличчя Путіна оцінили на предмет "пластики"

Невеликий ніс із тонким переніссям - це остання мода серед жінок, які звертаються до пластичних хірургів.

Путін звертався до пластичних хірургів. Фото: ТАСС.

На обличчі президента Росії Володимира Путіна помітні явні сліди втручання пластичного хірурга. Таку думку в ефірі ObozTV висловила психоаналітик Олена Рихальська, передають Патріоти України.

Коментуючи чутки про те, що Путіну колють ботокс, вона зазначила: "Якщо говорити про якісь уколи, то давно помічена певна набряклість на обличчі. Це властиво людям, які дуже багато п'ють, але я не думаю, що це властиво Путіну. Тому, тут ми скоріше можемо говорити про пластику".

Крім того, Рихальська помітила на обличчі президента РФ й інші сліди. "Я не пластичний хірург, але ніс у нього точно змінений, особливо нижня частина. Вважається, що ніс з віком росте, але він у нього не виріс, а навпаки став меншим. Він зробив собі маленький з тоненьким переніссям носик, як зараз модно робити дівчатам у пластичних хірургів", - заявила вона.

Також психоаналітик проаналізувала риси обличчя Путіна. "У нього навислі повіки, це говорить про схильність до деспотизму, у нього тонка верхня губа і не дуже товста нижня - це говорить про те, що він не тільки хитрий, але і вміє маневрувати, багато разів подумає, перш ніж прийняти рішення", - зазначила вона.


Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...