Хіти тижня. Зустріч лідерів "братніх" держав: Лукашенко назвав білоруське місто російським. Путін йому подякував

Місто Могильов знаходиться поблизу російського кордону на сході Білорусі.

Путін і Лукашенко зустрілися в Могильові. Фото:ТВ ЦЕнтрПрезидент Білорусі Олександр Лукашенко назвав місто Могильов, що входить до складу його держави, російським. Така заява пролунала під час його зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, яка проходила якраз в Могильові, передають Патріоти України.

"Місто більше російське, ніж білоруське. Завжди раді бачити вас. Багато чого зроблено для Форуму регіонів", - сказав Лукашенко і додав, що це не остання зустріч лідерів Росії та Білорусі в цьому році.

Путін, у свою чергу, висловив колезі подяку за прийом, помітивши, що Могильов - красиве, чисте і доглянуте місто, яким російська делегація вдосталь помилувалася.

Слід відзначити, що Могильов знаходиться поблизу російського кордону на сході Білорусі.

Джерело: ТАСС

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.