​Хлопці влаштували катам «сюрприз»: Адвокати повідомили новини про «українських диверсантів» у Криму

Громадяни України Євген Панів і Андрій Захтей, яких у серпні РФ звинуватила в організації терактів в окупованому Криму, відмовилися від даних раніше свідчень.
Євген Панов

Про це повідомляє російське інформагентство "Интерфакс" з посиланням на адвокатів Панова і Захтея, зазначають Патріоти України.

Адвокат Євгена Панова Дмитро Дінз сказав, що його підзахисний не заявляв про злочинну діяльність, а лише підтвердив факти, що знаходився в певних точках, їздив на автомобілі, зустрічався з людьми і збирався покинути Крим. Адвокат підкреслив, що "коли вас катують, ви під будь-яку камеру скажете що завгодно".

Один з адвокатів Андрія Захтея Ілля Новиков сказав, що, хоча у справі є свідчення його підзахисного, поточна позиція полягає в тому, щоб не підтверджувати їх. Інший адвокат Ільнур Шарапов заявив, що Захтей свою провину не визнає.

Як повідомлялось, 10 серпня ФСБ РФ заявила про запобігання в Криму теракту, який нібито готувався української розвідкою.

"Відчай державної машини й пропаганди": У МЗС України росіянам пояснили, у чому різниця між ордером на арешт Путіна і "розшуком" Зеленського

субота, 4 травень 2024, 19:43

Оголошення президента України Володимира Зеленського в розшук міністерством внутрішніх справ РФ є "нікчемним". Про це йдеться у заяві Міністерства закордонних справ України, яку 4 березня поширила пресслужба відомства, передають Патріоти України. "Росі...

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...