"Хоч хто-небудь тут вірить в це?": Джон Керрі епічно "опустив" Лаврова (відео)

Держсекретар США Джон Керрі відчув себе у паралельному вимірі, слухаючи брехню Лаврова про самозагоряння гуманітарного конвою ООН.

Джон Керрі. Фото: AP Photo/ Jason DeCrow.

З'явилося відео перепалки держсекретаря США Джона Керрі і глави МЗС Росії Сергія Лаврова на засіданні Радбезу ООН. Представники США і Росії сперечалися щодо авіаудару по гуманітарному конвою в Сирії, який, за даними США й експертів, здійснили Росія та армія сирійського диктатора Башара Асада, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Теперішній час".

"Я слухав свого колегу з Росії, і в мене склалося враження, що ми перебуваємо в паралельних всесвітах", - сказав Керрі, коментуючи заяву Лаврова про те, що міжсирійські переговори повинні проходити без попередніх умов.

За словами Керрі, припинення вогню в Сирії було не попередньою умовою, а домовленістю на міжнародному рівні.

Керрі також поставив під сумнів версію російського Міністерства оборони про спалах гуманітарного конвою ООН в Алеппо і закликав винних узяти на себе відповідальність за авіаудар по ньому.

"Офіційний представник Міноборони Росії Ігор Конашенков висловив версію про те, що гумконвой загорівся. Вантажівки, продовольство, медикаменти спонтанно загорілися. Хоч хто-небудь тут вірить у це?" - заявив він, зазначивши, що в день події в повітря піднімалися тільки літаки Росії і Сирії.

Нагадаємо, 19 вересня в Сирії був обстріляний конвой спільної гуманітарної допомоги ООН і сирійського відділення товариства Червоного Півмісяця. Під обстріл потрапили не менше 18 вантажівок. Вони повинні були доставити допомогу 78 тисячам жителів міста Урм аль-Кубра.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...