Хочете супу від Авакова? Намагаючись нагодувати голодних і багатих, глава МВС назбирав 36 тисяч гривень

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков приготував польовий обід в рамках благодійної кулінарної акції.

Аваков знову зайнявся благодійним приготуванням їжі. Фото: mvs.gov.ua.

У Маріуполі міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков приготував польовий обід в рамках благодійної кулінарної акції "Супчик від міністра". Про це повідомили в прес-службі МВС, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Акцію провели 12 червня після урочистої церемонії до Дня визволення Маріуполя.

Як кухарі виступили також перший заступник глави Нацполіціі Вадим Троян, начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін і народний депутат України Сергій Тарута.

"Першу пробу зняли нові патрульні поліцейські, які несли службу з охорони громадського порядку", - йдеться в повідомленні.

Мета проведення акції - придбання комп'ютерного класу для дітей маріупольської школи-інтернату №2. Вдалося зібрати близько 36 тис. грн.

У подібній акції Аваков бере участь не вперше - так, в 2008 році він, тоді ще голова Харківської ОДА, готував на етнофестивалі "Печенізьке поле" гороховий суп, збираючи гроші на мікроавтобус для Краснокутського будинку-інтернату. А в 2009 році він збирав кошти на діагностичне обладнання для дитячої обласної клінічної лікарні №1 за допомогою "борщу по-губернаторськи".

12 червня - річниця визволення Маріуполя від проросійських терористів. З середини квітня 2014 року міськрада Маріуполя була захоплена бандами сепаратистів, а після 9 травня, коли терористи атакували місцеве управління МВС, місто повністю перейшов під їх контроль. 13 червня 2014 року українські добровольчі батальйони штурмували позиції терористів і відбили Маріуполь.

"Це має бути не наша ініціатива": Сікорський заявив, що Польща таки може повернути українських чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 14:42

Польща може повернути українських чоловіків призовного віку, якщо буде така ініціатива з боку влади України. Про це сказав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю TVN24, передають Патріоти України. Польський міністр вважає, що у...

Не через те, що бояться терактів: Британська розвідка проаналізувала, чому РФ другий рік поспіль скасовує "Безсмертний полк" до 9 травня

неділя, 28 квітень 2024, 14:30

Російська влада другий рік поспіль скасувала проведення традиційної ходи "Безсмертний полк" на 9 травня через страх виникнення надзвичайних ситуацій і прояву невдоволення населення через війну в Україні. Про це йдеться у звіті міністерства оборони Вели...