"Хохлушки не здаються без бою!": Наташа Корольова програла суд СБУ, але обіцяє ще повернутися

Суд визнав, що рішення про заборону на в'їзд було прийнято СБУ в межах повноважень.

Наташа Корольова. Фото: Телеграф.

Адміністративний суд Києва відмовив у задоволенні позову російської співачки Наташі Корольової щодо заборони СБУ на її в'їзд в Україну. Про це вона поскаржилася у себе в Instagram, передають Патріоти України.

Так, суд постановив, що рішення про заборону на в'їзд було прийнято СБУ в межах повноважень.

Однак, незважаючи на це, Корольова, яка себе називає "хохлушкой", заявила, що має намір і далі добиватися в'їзду на територію України. При цьому свій пост вона супроводила фото у вишиванці.

Корольова зізналася, що судові розгляди вартують їй великих нервів.

"Хочеться на все плюнути, розуміючи, що правди НЕМАЄ!!!!! Але Хохлушки не здаються Без Бою!!! АПЕЛЯЦІЯ!???? Та почнемо з неї, а там подивимося куди дорога правди нас виведе!", - написала вона.

Я очень благодарна команде молодых юристов и адвокатов, живущих в Украине, которые ведут мое дело "О запрете въезда в страну", за их смелость взяться за это дело, упорство и веру в правосудие!!! В вiльнiй Украине, стремящейся быть европейской страной, к сожалению, как это не печально констатировать, НЕТ независимой, честной и справедливой судебной системы!!! НЕТ!!! Увы!Земляки мои, мужайтесь но с судами у вас полная Ж@..a! 15 июня 2017г. Окружной административный суд г.Киева вынес постановление, которым отказал в удовлетворении иска. Суд сослался на постановление СБУ, которым был отменен запрет въезда в Украину. Суд указал, что отмена запрета въезда в Украину дает суду основания для вывода об отсутствии оснований для признания обжалуемого постановления противоправным. Суд поверхностно отнесся к рассмотрению дела, не исследовал и не дал оценки ни одному из доказательств, предоставленных моим адвокатом, при этом указал, что решение принято СБУ в пределах полномочий. Журналистов на заседание не пустили! Хочется конечно на все плюнуть, понимая, что правды НЕТ!!!!! Но Хохлушки не сдаются Без Бою!!! АПЕЛЛЯЦИЯ!????Да начнём с неё а там посмотрим куда дорога правды нас выведет !
Допис, поширений Наташа Королева (@natellanatella)

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...