"Хорош помогать Донбасу с Сирией, с*ка, помоги России, б**дь! Вова, скоро за стволы возьмемся", - росіянин звернувся до свого президента (відео 18+)

У своєму зверненні чоловік скаржився на жахливу ситуацію в РФ, абсолютно не добираючи коректних висловів.

Росіянин облаяв Путіна і поскаржився на жахливий стан доріг у РФ. Ілюстрація:news.bigmir.net

Російський опозиціонер Олексій Навальний опублікував емоційне відезвернення росіянина до Володимира Путіна, який скаржиться на поганий стан у Росії. Відео російський політик виклав на своєму каналі в Youtube, інформують Патріоти України.

Відеозвернення росіянин записав на фоні розбитих доріг. Під час запису автор відео активно використовує нецензурну лексику.

"Досить допомагати Донбасу і Сирії! Допоможи Росії! Задихаємося від тебе, Володю! Скоро за стволи візьмемось! Спробуйте, тільки назвіть мене іноземним шпигуном! У країні їсти нема чого, бензин росте, доріг немає", - скаржиться автор відео.

Подібних відеозаписів про поганий стан російських доріг у мережі - багато. Наприклад, нещодавно набрало великої популярності відео, на якому росіянин жартома назвав Росію "загниваючим Заходом" та показав усю "красу" російських доріг.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...