Кінець банди Гіві: Терористи тікають з Донбасу, прихопивши з собою награбоване, - соцмережі

Бойовики згорнули базу і виїжджають до Росії.

Терлорист Гіві. Фото: ЖЖЗа останніми даними, банда терориста "Гіві" зараз знаходиться в районі Червоного Партизана. Це селище в Донецькій області в Ясинуватському районі. З 2015 року ця територія захоплена сепаратистами "ДНР", повідомляють Патріоти України.

Раніше база "Гіві" дислокувалася в окупованій Макіївці, але вже на протязі останніх трьох днів бойовики активно згортаються і їдуть в невідомому напрямку. Зараз тут майже нічого не залишилося від перебування найжорстокіших донецьких бойовиків.

Волонтер і керівник групи "Стоп Терор" Семен Кабакаєв пише, що терористи прибрали навіть захисні мішки. "Прибрано майже все: оборонні споруди, мішки, техніка. Залишилося щось від радіоелектроніки, пара антен і комплексів, напевно пізніше вивезуть", - пише Кабакаєв в Fаcebook.

За його словами, все, що відбувається - кінець популярної "легенди" терориста "Гіві". "Якщо його і заберуть назад в супермаркет на роботу, вже добре", - іронізує волонтер. Його підписники додають, що було б непогано, якщо б таким чином кудись подівся і бойовик "Моторола".

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...