Кінець Російської імперії: «Ви розумієте що для українців росіяни назавжди залишаться окупантами», - Путіну на прес-конференції задали незручне запитання (відео)

Путін може скільки завгодно самообманюватись. Однак факт залишається фактом. Завдяки саме його злочинним діям донедавна дружній зв’язок двох східнослов’янських народів переродився у протистояння двох ворожих держав. Надовго, може навіть назавжди…

Путіна незабаром винесуть вперед ногами, може навіть до Мавзолею. Однак чорні справи його правління залишаться назавжди

Український журналіст Роман Цимбалюк поставив незручне питання президенту Росії Володимиру Путіну на щорічній прес-конференції останнього для ЗМІ, зазначають Патріоти України.

"За останні роки Ваша країна під Вашим керівництвом спіймала так багато громадян України, що режисери зі світовим ім'ям просять вас звільнити українського режисера. Я як кореспондент український хочу Вас попросити проявити милосердя і відпустити журналіста "Укрінформу" Романа Сущенка, тому що справи проти громадян України виглядають політично мотивованими. І якщо катувати людей, як кримських диверсантів, як Захтея і Панова, то в шпигунстві на користь України зізнаюся я й навіть ви", - наголосив Цимбалюк.

"Ви часто говорите, що були змушені захищати російськомовне населення в Криму і на Донбасі. Ви в минулому році говорили, що ніколи не приховували, що відправляли на Донбас людей вирішувати військові питання. Уточніть, де це написано в Мінських угодах? І чи розумієте Ви, що якщо Ви навіть колись підете на пенсію, росіяни залишаться для українців окупантами?", - запитав журналіст.

На останнє питання Путін відповів коротко: "Ви знаєте, добре було б домогтися того щоб на Донбасі українську армію не вважали окупантом", - сказав голова держави-агресора.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...