Клінтон чи Трамп?: Стали відомі перші підсумки виборів у США

Згідно з даними на 2-гу годину дня за нью-йоркським часом, Клінтон може здобути перемогу над своїм суперником, кандидатом в президенти від республіканців Дональдом Трампом у шести штатах.

Сувенірні Дональд Трамп та Хілларі Клінтон. Фото: ЖЖ.

В “штатах що вагаються” визначився лідер. Кандидат в президенти США від демократів Хілларі Клінтон, за попередніми прогнозами, лідирує в шести з семи коливних американських штатах, передають Патріоти України з посиланням на видання Politico.

Згідно з даними на 2-гу годину дня за нью-йоркським часом, Клінтон може здобути перемогу над своїм суперником, кандидатом в президенти від республіканців Дональдом Трампом в наступних коливних штатах: Колорадо (47% – Клінтон, 42% – Трамп), Флорида (49% – Клінтон, 45% – Трамп), Невада (47% – Клінтон, 44% – Трамп), Огайо (46% – Клінтон, 45% – Трамп), Пенсільванія (48% – Клінтон, 44% – Трамп), Вісконсін (49 % – Клінтон, 43% – Трамп). Мільярдер ж, в свою чергу, попередньо лідирує в штаті Айова (45% – Клінтон, 46% – Трамп).

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...