Ключовий виконавець в організації злочинів: У ГПУ оприлюднили докази причетності радника Путіна до загарбання Криму та Донбасу (аудіо)

Вказівки та інструкції роздавав Сергій Глазьєв.

Радник Путіна Сергій Глазьєв. Фото:www.rbc.ru

Генеральна прокуратура України оприлюднила докази причетності представників влади Росії до посягання на територіальну цілісність України і рішення агресивної війни проти України. Так, ключовим виконавцем в організації злочинів був радник президента РФ Сергій Глазьєв, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Зокрема ГПУ опублікувала фрагменти розмови Глазьєва з депутатом Держдуми Костянтином Затуліним. Останній доповідав раднику Путіна, який їхав до Криму, щоб контролювати призначення в "самопроголошений уряд" так званих довірених осіб, які сприятимуть подальшій окупації півострова.

Пізніше Глазьєв віддавав самопроголошеному прем'єру Криму вказівки по організації нелегітимного референдуму на півострові. Зокрема, вони обговорювали формулювання питань.

Також на аудіозаписах розмов Глазьєв із Затуліним говорив про фінансування масових заворушень і захоплення ОДА на території Одеської та Харківської областей та Криму і спілкувався з представницею ватажка "Цитаделі" Євгена Жиліна про виділення грошей на заворушення в Харкові.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...