Коли ж Путін наважиться вивезти Асада? Втрати Росії стають все більш відчутнішими, - блогер

Цілком можливо, що Асад вирішив загинути героїчно і відправитися до Аллаха "в білому".

Б.Асад і В.Путін. Фото: cont.ws.

З огляду на величезні (до 200 осіб) втрати сі-російської армії в передмістях Алеппо за останні дні, просто цікаво, коли Путін зважиться вивезти Асада. Справа в тому, що опозиція почала застосовувати смертників, що навчалися у ІГІЛ. А проти цієї зброї "брухту" немає. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбуку Максим Михайленко, передають Патріоти України.

Правда, не можна виключити, що Асад і сам відмовляється (можливості для евакуації вже кілька разів виникали) - при тому, що він кривавий маніяк, хлопець-то він сміливий, та й алавітам, в загальному, бігти нікуди. Так що цілком можливо, що він вирішив героїчно загинути, відправившись до Аллаха "в білому".

Людей, за великим рахунком, брати вже нікуди (за багато років вони елементарно перебиті або розбіглися). Ходили чутки, що Іран готовий ввести 20-тисячний контингент, в пакеті з де-факто приєднанням шматочка Сирії з майже одновірцями-алавітами. Але Іран вже і так зазнав чималих втрат у цій війні. Курди різко втрачають в боєздатності на чужих для себе землях. "Хезболла" сильно зношена.

Втрати РФ засекречені, інформація спливає епізодично, а МО РФ постійно викривають у брехні. Позавчора був збитий ще один вертоліт, але ніби як "сирійський". Все це більше нагадує Афганістан, тільки за участю надмірної кількості гравців. Думаю, незабаром ця справа закінчиться катастрофою для "офіційного Дамаска" і ганьбою для його союзників.

А ось так закінчив свої дні вертоліт окупантів в районі Пальміри.

"Готові розглянути конкретну пропозицію": Ще одна країна в НАТО назвала умови відправлення військ до України

вівторок, 14 травень 2024, 23:54

Міністр оборони Швеції Пол Йонсон допускає, що Стокгольм може розглянути питання відправлення військ до України, якщо країни-союзники складуть "конкретну пропозицію". Про це йдеться у Breaking Defense із посиланням на слова міністра оборони Швеції, пер...

Помер пропагандист Кремля з телеканалу RT

вівторок, 14 травень 2024, 23:00

У РФ помер 53-річний пропагандист Максим Кононенко. Про це повідомив пропагандистський телеканал RT з посиланням на дружину Кононенка, передають Патріоти України. Як зазначає російська Медуза, Кононенко в останні роки писав для сайту RT, а також для ро...