"Комуналка" з картонними стінами у непрестижному районі: У мережі показали будинок, в якому виріс Путін (фото, відео)

​Путін жив у комунальній квартирі у "поганому" районі Санкт-Петербурга. Його відомі вислови, на кшталт "мочити в сортирі", пояснюють жаргоном місцевих банд, який знайомий президенту РФ не з чуток.

Володимир Путін. Фото:112.ua

Президент РФ Володимир Путін виріс у кімнатці у "жорсткому" районі Санкт-Петербурга, на вулиці, яка кишіла пацюками. Його батьки ділили одну комунальну "халупу" з "картонними" стінами, спільним санвузлом і кухнею з кількома іншими сім'ями. Про це у своєму розслідуванні розповідають журналісти британського видання Mirror, передають Патріоти України.

Комунальна квартира, у якій виріс Путін. Фото:http://www.mirror.co.uk/

В тому районі по вулицях бродили банди, а жорстокі бійки були звичайною справою. Автори матеріалу вважають, що цим можна пояснити жорстокість Путіна. Його відомі вислови, на кшталт "мочити в сортирі", також пояснюють жаргоном місцевих банд, який знайомий Путіну не з чуток.

Зараз у цій квартирі на четвертому поверсі живе інша родина. Журналісти намагалися зайти всередину, але їх не впустили.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...